Woodbury Sportcourt Addition

Every Home Has a Story to Tell

This Woodbury home was built by our Gonyea Custom Homes division in 2017. Our clients who own the home wanted to create additional recreation and entertainment spaces for their family of 5. The Gonyea Transformations team worked with them to create a plan for a sportcourt addition in the lower level, which expanded the upper level to allow room for a new mudroom and office above.

 

A lower level bedroom was converted and remodeled into a lounge that holds the entrance to the sportcourt. The new sporcourt features a custom T.V. niche, a regulation 3-point line, and a second adjustable hoop that will be perfect for their growing kids. Explore all the new remodeled spaces below!

Home Transformation Photos

A MESSAGE FROM GONYEA TRANSFORMATIONS:

We value the health and safety of our clients, guests and employees, and want to assure you that we are taking the precautionary measures to ensure the safety of all.
LEARN MORE

Our team is available by phone, email, and virtual meetings.

CONTACT US