Maple Grove Renovation
with Sportcourt

Every Home Has a Story to Tell

The Gonyea Transformations team transformed our clients’ owner’s suite into a relaxing retreat and whole lower level into an outstanding entertaining space, complete with a beautiful new bar and large sportcourt addition. The existing bar was small and didn’t provide the storage and space our client needed. The team created a bar with custom cabinets, gorgeous glossy tile, and gold finishes. The designer light fixtures and chicken wire details on the cabinet doors enhance the space even more.

To create intimate spaces within the open lower level, the team incorporated a half-wall with columns to create a “doorway” into the family room from the bar. The design team also incorporated a box-vault beamed ceiling to unite the two spaces. With the existing family room, the team enhanced the fireplace and added unique built-ins around for additional storage. Explore more of the beautiful details below.

Transformations

Before & After Photos

More Home Transformation Photos