Inver Grove Heights
Main Level Transformation

Every Home Has a Story to Tell

The main level of this Inver Grove Heights home didn’t provide our client with the level of detail and refinement that they wanted. Since our client already had previously finished their lower level, the Gonyea Transformations team used that space as inspiration, pulling in key details for a cohesive look throughout the home. The new elements within the main level work together to create a contemporary design with distinct finishes and exquisite detail.

As you explore this main level remodel, you’ll notice beautiful millwork with a classic color palette. Unique custom wood paneling and beamed ceilings were added to the living room to create texture and depth. The new kitchen features fresh custom cabinetry, a farmhouse sink, a beautiful island, and subtle glossy tile installed in a herringbone pattern. Explore more of this refreshing main level remodel below.

Transformations

Before & After

More Home Transformation Photos